
Konferenční nabídka
Zvolte si náš hotel pro vaši významnou událost. Plně vybavený konferenční sál a salonek jsou připraveny pro vaše semináře, prezentace, porady, workshopy a další firemní nebo soukromé akce. Profesionální koordinační tým je vám k dispozici pro zajištění hladkého průběhu.

Konferenční prostory
V našem hotelu si můžete vybrat z různých prostor k uspořádání Vaší události, a to podle potřebné kapacity nebo vybavení. K dispozici Vám je restaurace, salonek, nebo konferenční sál.

Občerstvení pro Vaše hosty
Na vaši akci připravíme občerstvení podle Vašeho výběru z naší nabídky. Jako formu občerstvení můžete volit coffee break, buffet, slavnostní raut nebo servírovaná menu.
Ceny
Restaurace | 5.000 Kč / ½ den | 8.000 Kč / celý den |
---|---|---|
Salonek | 3.000 Kč / ½ den | 5.000 Kč / celý den |
Konferenční sál | 5.000 Kč / ½ den | 8.000 Kč / celý den |
Noční pronájem prostorů po provozní době | 1.000 Kč / hod. |
Konferenční vybavení
Dataprojector | 5.000 Kč /den | |
---|---|---|
Plátno 200 x 200 cm | 500 Kč /den | |
LCD Televize | 1.500 Kč /den | |
Flipchart | 500 Kč /den | |
DVD Player | 1.500 Kč /den |
Uspořádání







Občerstvení
Čerstvě pečený máslový croissant, domácí hruškový závin, káva, čaj, minerálka, výběr ovocných džusů
Čerstvé krájené sezónní ovoce, pečený croissant a čokoládová rolka, bageta panini s bylinkami plněná pražskou šunkou, káva, čaj, minerálka, výběr ovocných džusů
Ciabatta s rukolou a parmskou šunkou, proužky čerstvé zeleniny doplněné jogurtovými dipy, profiterolky přelité čokoládou, káva, čaj, minerálka, výběr ovocných džusů
Ovocný špíz, výběr bagetových chlebíčků, tmavý sandwich s marinovaným lososem a pažitkovým dipem, šnek s rozinkami a vanilkovým krémem, káva, čaj, minerálka, výběr ovocných džusů
Čerstvý ovocný salát přelitý Grand Marnier Tartar z uzeného lososa, chřestové závitky v parmské šunce s holandskou omáčkou, kuřecí mini řízečky v kukuřičné strouhance, výběr muffinů, káva, čaj, minerálka, výběr ovocných džusů
Servírovaná menu (od 15 os.)
Hráškový krém s krutony
Kuřecí prsa plněná listovým špenátem a sýrem Brie a šťouchané brambory s tymiánem
Crème brûlée
Hovězí consommé se zeleninou julianne
Grilovaná vepřová panenka balená v pancettě, podávaná na houbovém rissotu
Čokoládové soufflé
Trhaný salát mesclun s kozím sýrem, pancettou a pomerančovým vinaigrette
Hovězí loupaná plec s křenovou omáčkou a mandlovým knedlíkem
Cheesecake s ovocným coulis
Domácí paštika s brusinkovým přelivem
Vepřové a kuřecí řízečky v kukuřičné strouhance s bramborovým pyré
Pomerančová panna cotta
Ceasar salát s česnekovým krutonem
Filátko z pražmy královské se šafránovou omáčkou a smetanovým bramborem
Hruškový závin s vanilkovou omáčkou
Rajčatová polévka margherita zdobená parmazánem
Domácí tagliatelle s kaparovou omáčkou a jablkem Granny Smith
Hruška pošírovaná v červeném víně s vanilkovou zmrzlinou
Volný buffet (od 25 os.)
Palačinky plněné marinovaným lososem a bylinkovou pěnou
Tatarský beefsteak s topinkami
Selekce cukrových melounů s parmskou šunkou
Klasický salát waldorf
Salátový bufet s variací dresinků
Ruský boršč s hovězím masem a zakysanou smetanou
Tradiční plněné ravioli
Filátko z lososovitého pstruha pošírované na citronovém másle
Kuřecí medailonky plněné špenátem a camembertem
Vepřová pečeně s červeným zelím a vídeňským knedlíčkem
Šťouchané brambory s anglickou slaninou
Zelenina ratatouille
Šafránová rýže
Selekce tuzemských a zahraničních sýrů
Vykrajované čerstvé ovoce
Tiramisu krém s hoblinkami mléčné čokolády
Domácí hruškový závin s vanilkovou omáčkou
Výběr čerstvě pečeného pečiva a pochutin k doplnění pokrmů
Tartar z uzeného lososa
Hrušky pošírované v červeném víně s jemným kuřecím salátem
Anglický roastbeef doplněný pikantními omáčkami
Salát azurového pobřeží „nicoise“
Salátový bufet s variací dresinků
Pórkový krém vichyssoise s máslovými krutony
Sépiové tagliatelle s kaparovou omáčkou
Grilovaná kachní prsa v ovocné redukci
Uzená pražská šunka na kosti porcovaná před hosty
Srnčí ragout
Steak z lososa grilovaný na fenyklu
Smetanové brambory sypané parmazánem
Zelenina vařená v páře
Restovaná zelenina na asijský způsob
Selekce tuzemských a zahraničních sýrů a uzenin
Ovocné špízy
Pomerančová panna cotta
Cheesecake s ovocným coulis
Výběr čerstvě pečeného pečiva a pochutin k doplnění pokrmů
Zvěřinová paštika s brusinkovým přelivem
Chřestové závitky v parmské šunce s holandskou omáčkou
Medailonky z vepřové panenky
Jemný salát z mořských plodů
Trhaný salát mesclun s uzenými kachními prsy, kozím sýrem a pomeranči
Salátový bufet s variací dresinků
Hovězí consommé provoněné sherry
Bucatini all‘amatriciana
Hovězí svíčková stroganov
Kuřecí paličky s pikantní medovou krustou
Vepřová krkovička s mandlovým knedlíčkem
Na másle pečené filety candáta s estragonovou omáčkou
Domácí rösti
Pečené brambůrky ratté s tymiánem
Dušená zelenina
Divoká rýže
Selekce tuzemských a zahraničních sýrů a uzenin
Profiterolky přelité čokoládou
Ovocný salát
Hruškový sorbet
Crème brûlée
Výběr čerstvě pečeného pečiva a pochutin k doplnění pokrmů
Menu pro rauty (od 25 os.)
Domácí kachní paštika s brusinkami zdobená hráškovými výhonky
Trhaný salát mesclun s uzeným tuňákem, lososem a artyčoky
Pošírované hruštičky s kuřecím salátem
Uzený hovězí jazyk na rukolovém salátu s piniemi
Medailonky z vepřové panenky špikované zeleným chřestem
Gratinované lososové lasagne s mangoldem a parmazánem
Kuřecí prsíčka supreme s omáčkou mornay
Grilované medailonky tří druhů mas balených v pancettě
Krevetový špíz s cuketou a cherry rajčátky
Pražská šunka na kosti porcovaná u rautového stolu
Bramborové rösti
Grilovaná zelenina s parmazánem
Špenátové tagliatelle
Výběr tuzemských a zahraničních sýrů
Čerstvé porcované ovoce
Šafránová panna cotta
Jemný čokoládový dort s jahodovým coulis
Sorbet z mučenky přelitý sektem
Výběr čerstvě pečeného pečiva a pochutin k doplnění pokrmů
Tartar z uzeného pstruha na ředkvovém carpacciu
Celý marinovaný losos podávaný s plody moře
Anglický roastbeef s pikantní omáčkou
Salát mesclun s gorgonzolou, růžovými grepy a ořechy
Nabídka světových sýrů a uzenin
Salátový bufet s variací dresinků
Domácí gnocchi s hříbky a smetanovou omáčkou
Grilovaná pražma královská na keňských fazolkách s krevetkami
Jehněčí kotletky pečené na rozmarýnu s medem
Tradiční svíčková wellington
Do růžova pečená vepřová panenka plněná camembertem a olivami
Pečené brambůrky ratté s bylinkami
Červená rýže
Zeleninový cous cous
Čerstvé porcované ovoce
Čokoládový mousse
Crème brûlée
Zmrzlinové plato s exotickým ovocem
Výběr čerstvě pečeného pečiva a pochutin k doplnění pokrmů